Αξεσουάρ Μακιγιάζ 

υπάρχουν 7 προϊοντα
5,50 €

ΝΕΟ Καθαριστικό για Πινέλα Μακιγιάζ Brush Cleanser από την Golden Rose!  Χρησιμοποιείται για να απομακρύνει τα υπολείμματα μακιγιάζ, τόσο από συνθετικά όσο και από φυσικά πινέλα μακιγιάζ. Καθαρίζει, αποστειρώνει και προστατεύει τα πινέλα σας. Αυτό το μοναδικό καθαριστικό βοηθά τα πινέλα σας να διαρκούν περισσότερο. 

5,40 €

Νέο Πινέλο Highlighter Προσώπου GR Υψηλής ποιότητας κωνικό ειδικό πινέλο για highlighting & διαμόρφωσης περιγράμματος του προσώπου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως πινέλο ανάμειξης. Σε συσκευασία blister.

5,00 €

Μετέφερε τα αγαπημένα σου Golden Rose καλλυντικά με το νέο κομψό και ακόμη πιο ευρύχωρο make up νεσεσέρ της Golden Rose σε αποκλειστικότητα με την Londessa S.A! Σε μεταλλικό χρυσό χρώμα & ανάγλυφη επιφάνεια. Διαστάσεις: XLarge 25 x 13,5 x 7cm (Χρυσό)

1,50 €

Ξύστρα GR για κανονικά μολύβια &μολύβια γίγας (όπως κραγιόν & μολυβιού σκιάς!) Εύκολη στην χρήση.

4,60 €

Το νέο πινέλο δύο όψεων είναι ιδανικό για την εφαρμογή σκιάς ματιών. Η μια πλευρά είναι για την εφαρμογή και την ανάμιξη του χρώματος στο καπάκι, ενώ η δεύτερη μικρή πλευρά είναι για τη σκίαση κάτω από τις βλεφαρίδες. Σε συσκευασία blister.

6,00 €

Υψηλής ποιότητας λοξό πινέλο για όλους τους τύπους ρούζ.     Σε συσκευασία blister.

8,20 €

Υψηλής ποιότητας βουρτσάκι με φυσική τρίχα για όλους τους τύπους πούδρας για πρόσωπο και σώμα.   Σε συσκευασία blister.

προβολή 1 - 7 απο 7 προϊοντα