Αρώματα 

Αρώματα

υπάρχουν 276 προϊοντα

Υποκατηγορίες

Diamond Edition

Τα αρώματα της σειράς DIAMOND EDITION Boudoir Perfumes and more, είναι εμπνευσμένα από αρώματα με ξεχωριστές μυρωδιές(premium αρώματα) που απευθύνονται σε άτομα που θέλουν να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα αρώματα και να έχουν τη δική τους ξεχωριστή μυρωδιά. Έχουν διαφορετική τιμή από τα καθιερωμένα, δεν είναι πολυδιαφημισμένα, απευθύνονται σε λίγους και είναι πολύ δύσκολο να τα βρείτε στα διάφορα καταστήματα καλλυντικών και αρωμάτων.

ανα σελίδα
16,00 €

Είναι ένα νέο άρωμα για γυναίκες και άνδρες, κυκλοφόρησε το έτος 2018.  Οι νότες κορυφής είναι Περγαμόντο, Πετιγκραίν και Νότες όζοντος. Οι μεσαίες νότες είναι Σύκο, Hedione, άνθη πορτοκαλιάς, τριαντάφυλλο, Δέντρο Συκιάς, θαλασσινές νότες, "ηλιακές" νότες και ροδάκινο.Οι νότες της βάσης είναι λάβδανο, βότσαλα, αμπερόξυλο και Βανίλια.

8,00 €

Eίναι ένα Αρωματικό Ξυλώδη άρωμα για άνδρες. Οι νότες κορυφής είναι Πέτιτ γκρέιν, Κάρδαμο, λεμόνι, πορτοκάλι και έλατο, οι μεσαίες νότες είναι γιασεμί, δεντρολίβανο, τριαντάφυλλο και κρίνο της κοιλάδας,οι νότες της βάσης είναι Βέτιβερ, Μόσχος, βρύα δριός και Ροδόξυλο Βραζιλίας.

16,00 €

Eίναι ένα Φρουτώδες Λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες και άνδρες, κυκλοφόρησε το έτος 2006. Οι νότες κορυφής είναι γκρειπ φρουτ, Περγαμόντο, λεμόνι και Kίτρο. Οι μεσαίες νότες είναι ροζ πιπέρι, γιασεμί και Νέκταρ σύκου. Οι νότες της βάσης είναι Κέδρος, Δέντρο Συκιάς και Βενζόη.

16,00 €

Acqua di Parma - Mandorlo di Sicilia από Acqua di Parma είναι ένα Ανατολίτικο Λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες και άνδρες , κυκλοφόρησε το έτος 1999. Οι νότες κορυφής είναι Πράσινο Αμύγδαλο, αστεροειδής γλυκάνισος, πορτοκάλι και Περγαμόντο. Oι μεσαίες νότες είναι λευκό ροδάκινο, Υλάνγκ Υλάνγκ και γιασεμί. Oι νότες της βάσης είναι Βανίλια Μπέρμπον, βάλσαμο...

8,00 €

Είναι ένα αρωματικό Φουγκερ άρωμα για άνδρες. Οι νότες κορυφής είναι κύμινο, ίριδα, Λεβάντα, φασκόμηλο, Βασιλικός, Γλυκάνισο, Περγαμόντο και λεμόνι, οι μεσαίες νότες Είναι σανδαλόξυλο, ιουνίπερος, πατσουλί, Βέτιβερ, Κέδρος και Κάρδαμο, οι νότες της βάσης Είναι δέρμα, σπόρος Τόνκα, Κεχριμπάρι, Μόσχος και βρύα δριός.

8,00 €

Είναι ένα αρωματικό κίτρο άρωμα για άνδρες. Οι νότες κορυφής είναι δεντρολίβανο, ανανάς, νερόλι, Περγαμόντο και λεμόνι, οι μεσαίες νότες είναι Κυκλάμινο, κόλιανδρος, γιασεμί και βρύα δριός, οι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, σπόρος Τόνκα, Μόσχος, βρύα δριός, Κέδρος, Ροδόξυλο Βραζιλίας και Κάρδαμο.

8,00 €

Είναι ένα νέο ξυλώδες Πικάντικο άρωμα για άνδρες.Οι νότες κορυφής είναι Κανέλα, Μανταρίν όρανζ, λεβάντα και λεμόνι. Οι μεσαίες νότες είναι κόκκινο κέδρο, θυμίαμα, κύμινο και νότες φρούτων. Οι νότες της βάσης είναι Κέδρος, ταμπάκο, κυπαρίσσι, Βενζόη, Ισο Ε Σούπερ, δέρμα, πατσουλί και βανίλια.

8,00 €

Eίναι ένα Υδάτινο λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες, κυκλοφόρησε το έτος 2009. Το άρωμα περιέχει γιασεμί, Μανταρίν ,Όρανζ, θαλασσινό νερό και άμμος.

16,00 €

Έτσι η Νέα Υόρκη από το Bond Νο 9 είναι ένα άρωμα για γυναίκες και άνδρες, ξεκίνησε το 2003. Το άρωμα διαθέτει κακάο, καφέ και δαμάσκηνο.

8,00 €

Είναι ένα ανατολίτικο, πικάντικο άρωμα για άνδρες. Οι νότες κορυφής είναι Λεβάντα, Περγαμόντο και Κανέλα, οι μεσαίες νότες είναι μιμόζα και δέρμα, οι νότες της βάσης είναι οποπονάξ, φύλλο ταμπάκο, ξύλο γκουαϊάκ και βρύα δριός.

8,00 €

Είναι ένα ξυλώδη μόσχος λουλουδένιο άρωμα για άνδρες. Οι νότες κορυφής είναι Αρτεμισία, φύλλο βιολέτας και Μανταριν ορανζ. Οι μεσαίες νότες είναι μοσχοκάρυδο, πιπέρι λευκό και Κέδρος. Οι νότες της βάσης είναι σπόρος Τόνκα, Βέτιβερ και λευκός μόσχος.

8,00 €

Eίναι ένα Φρουτένιο Συπρέ άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι αψιθιά, ροδάκινο και φρέζια, οι μεσαίες νότες είναι ίριδα, τριαντάφυλλο και σανδαλόξυλο. Οι νότες της βάσης είναι ξύλο κασμίρι, Μόσχος, Κεχριμπάρι και Βανίλια.

8,00 €

Eίναι ένα φρουτώδες λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι Πράσινο Αμύγδαλο, λεμονόγρασσο, αχλάδι και λάιμ, οι μεσαίες νότες είναι αμύγδαλο, ζάχαρη και παιώνια, οι νότες της βάσης είναι Μαχόγκανι, βανίλια και κεχριμπάρι.

8,00 €

Είναι ένα δέρμα άρωμα για άνδρες. Οι νότες κορυφής είναι Βασιλικός, βερβένα, Κάρδαμο και ιουνίπερος.Oι μεσαίες νότες είναι δέρμα, πατσουλί και στίραξ. Oι νότες της βάσης είναι Κέδρος, θυμίαμα και σπόρος Τόνκα.

8,00 €

Eίναι ένα ξυλώδες λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι λεβάντα, ροζ πιπέρι και νερόλι .Oι μεσαίες νότες είναι ρίζα ίρις, άνθη πορτοκαλιάς, Petalia και Blackberry leaf. Oι νότες της βάσης είναι Βέτιβερ, μόσχος και νότες ξύλων.

8,00 €

Eίναι ένα Φρουτένιο Γκουρμέ Λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Αυτό είναι ένα νέο άρωμα που κυκλοφόρησε το έτος 2018.  Οι νότες κορυφής είναι βατόμουρο, φράουλα, πετροκέρασο, Φραγκοστάφυλλο, λεμόνι και Μανταριν ορανζ. Οι μεσαίες νότες είναι γιασεμί και Βιολέτα. Οι νότες της βάσης είναι Κεχριμπάρι, βρύα δρυός, νότες ξύλων, Μόσχος, πατσουλί, Βανίλια και κασμήρι.

8,00 €

Eίναι ένα λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες .  Οι νότες κορυφής είναι τριαντάφυλλο, αγιόκλημα και μανταρίνι, οι μεσαίες νότες είναι γιασεμί, παιώνια, λουλούδι τιαρέ και κλημεντίνη, οι νότες της βάσης είναι μόσχος, πατσουλί και σανδαλόξυλο.

8,00 €

Eίναι ένα Αρωματικό Ξυλώδες άρωμα για άνδρες. Οι νότες κορυφής είναι γκρειπ φρουτ, Κάρδαμο, εστραγκόν και μέντα.Οι μεσαίες νότες είναι Φύλλο Σημύδας, μοσχοκάρυδο, Κέδρος και Λεβάντα.Οι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, ξύλο γκουαϊακ, Βέτιβερ, Amberwood, Βενζόη και βρύα δριός.

8,00 €

Είναι ένα Λουλουδενιο άρωμα για γυναίκες. Αυτό είναι ένα νέο άρωμα. Οι νότες κορυφής είναι γλυκομπίζελο, Περγαμόντο, Μανταρίν όρανζ, γκρέιπ φρουτ και λεμόνι, οι μεσαίες νότες είναι Γεράνι, φρέζια, κυδώνι, φρούτο του πάθους, ροδάκινο , νότες πρασίνου και γαρδένια. Οι νότες της βάσης είναι πατσουλί, τριαντάφυλλο Δαμασκού, τριαντάφυλλο, δέρμα, Βιολέτα και...

8,00 €

Είναι ένα Λουλουδενιο άρωμα για γυναίκες. Αυτό είναι ένα νέο άρωμα. Οι νότες κορυφής είναι γλυκομπίζελο, Περγαμόντο, Μανταρίν όρανζ, γκρέιπ φρουτ και λεμόνι, οι μεσαίες νότες είναι Γεράνι, φρέζια, κυδώνι, φρούτο του πάθους, ροδάκινο , νότες πρασίνου και γαρδένια. Οι νότες της βάσης είναι πατσουλί, τριαντάφυλλο Δαμασκού, τριαντάφυλλο, δέρμα, Βιολέτα και...

8,00 €

Είναι ένα μόσχος ξυλώδη λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι ροζ πιπέρι, Μανταριν ορανζ, Περγαμόντο και Κάρδαμο. Οι μεσαίες νότες είναι ίριδα, τσάι και λουλούδι Μπελ. Οι νότες της βάσης είναι βέτιβερ, κέδρος και λευκός μόσχος.

8,00 €

Είναι ένα Λουλουδενιο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι ρεζεντά, Μανταρίν όρανζ και φασκόμηλο. Οι μεσαίες νότες είναι ρίζα βιολέτας, ίριδα, νεκταρίνι, άνθη ροδάκινιας, συγκάρπιο τριανταφυλλιάς, Κόκκινο Κυκλάμινο και μπλε υάκυνθο. Οι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, Μόσχος και Κέδρος.

8,00 €

Είναι ένα Φρουτώδες Λουλούδενιο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι Φραγκοστάφυλλο, ροδάκινο , Βερίκοκο, αχλάδι και Πράσινο Μήλο, οι μεσαίες νότες είναι γιασεμί, σανδαλόξυλο και βρύα, οι νότες της βάσης είναι Μόσχος, Βανίλια και Κέδρος.

8,00 €

Είναι ένα υδάτινο αρωματικό άρωμα για άνδρες. Οι νότες κορυφής είναι πετίτ γκρέιν, πορτοκάλι και Μανταρίν όρανζ. Οι μεσαίες νότες είναι πλαγκτόν, λεβάντα και ανθός βαμβακιού. Οι νότες της βάσης είναι πατσουλί, κέδρος της Βιρτζίνιας, νότες ξύλων, κεχριμπάρι και φασκόμηλο.

προβολή 1 - 24 απο 276 προϊοντα