Αρώματα 

υπάρχουν 279 προϊοντα

Υποκατηγορίες

Ανδρικά

Ανδρικά

Γυναικεία

Γυναικεία Αρώματα

Unisex

Unisex perfumes

Παιδικά

Παιδικά Αρώματα

ανα σελίδα
8,00 €

Eίναι ένα Αρωματικό Ξυλώδη άρωμα για άνδρες. Οι νότες κορυφής είναι Πέτιτ γκρέιν, Κάρδαμο, λεμόνι, πορτοκάλι και έλατο, οι μεσαίες νότες είναι γιασεμί, δεντρολίβανο, τριαντάφυλλο και κρίνο της κοιλάδας,οι νότες της βάσης είναι Βέτιβερ, Μόσχος, βρύα δριός και Ροδόξυλο Βραζιλίας.

8,00 €

Είναι ένα αρωματικό Φουγκερ άρωμα για άνδρες. Οι νότες κορυφής είναι κύμινο, ίριδα, Λεβάντα, φασκόμηλο, Βασιλικός, Γλυκάνισο, Περγαμόντο και λεμόνι, οι μεσαίες νότες Είναι σανδαλόξυλο, ιουνίπερος, πατσουλί, Βέτιβερ, Κέδρος και Κάρδαμο, οι νότες της βάσης Είναι δέρμα, σπόρος Τόνκα, Κεχριμπάρι, Μόσχος και βρύα δριός.

8,00 €

Είναι ένα αρωματικό κίτρο άρωμα για άνδρες. Οι νότες κορυφής είναι δεντρολίβανο, ανανάς, νερόλι, Περγαμόντο και λεμόνι, οι μεσαίες νότες είναι Κυκλάμινο, κόλιανδρος, γιασεμί και βρύα δριός, οι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, σπόρος Τόνκα, Μόσχος, βρύα δριός, Κέδρος, Ροδόξυλο Βραζιλίας και Κάρδαμο.

8,00 €

Eίναι ένα πράσινο λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι υάκυνθος, φύλλο συκιάς και Πετίτ γκρέιν.Οι μεσαίες νότες είναι τριαντάφυλλο, ροζ πιπέρι, κάρδαμο και γκρέιπ φρουτ. Οι νότες της βάσης είναι λευκό Κεχριμπάρι, κέδρος, βέτιβερ, πατσουλί και νότες ξύλων.

8,00 €

Είναι ένα ανατολίτικο, πικάντικο άρωμα για άνδρες. Οι νότες κορυφής είναι Λεβάντα, Περγαμόντο και Κανέλα, οι μεσαίες νότες είναι μιμόζα και δέρμα, οι νότες της βάσης είναι οποπονάξ, φύλλο ταμπάκο, ξύλο γκουαϊάκ και βρύα δριός.

8,00 €

Είναι ένα ξυλώδη μόσχος λουλουδένιο άρωμα για άνδρες. Οι νότες κορυφής είναι Αρτεμισία, φύλλο βιολέτας και Μανταριν ορανζ. Οι μεσαίες νότες είναι μοσχοκάρυδο, πιπέρι λευκό και Κέδρος. Οι νότες της βάσης είναι σπόρος Τόνκα, Βέτιβερ και λευκός μόσχος.

8,00 €

Eίναι ένα Φρουτένιο Συπρέ άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι αψιθιά, ροδάκινο και φρέζια, οι μεσαίες νότες είναι ίριδα, τριαντάφυλλο και σανδαλόξυλο. Οι νότες της βάσης είναι ξύλο κασμίρι, Μόσχος, Κεχριμπάρι και Βανίλια.

8,00 €

Eίναι ένα φρουτώδες λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι Πράσινο Αμύγδαλο, λεμονόγρασσο, αχλάδι και λάιμ, οι μεσαίες νότες είναι αμύγδαλο, ζάχαρη και παιώνια, οι νότες της βάσης είναι Μαχόγκανι, βανίλια και κεχριμπάρι.

8,00 €

Είναι ένα δέρμα άρωμα για άνδρες. Οι νότες κορυφής είναι Βασιλικός, βερβένα, Κάρδαμο και ιουνίπερος.Oι μεσαίες νότες είναι δέρμα, πατσουλί και στίραξ. Oι νότες της βάσης είναι Κέδρος, θυμίαμα και σπόρος Τόνκα.

8,00 €

Eίναι ένα ξυλώδες λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι λεβάντα, ροζ πιπέρι και νερόλι .Oι μεσαίες νότες είναι ρίζα ίρις, άνθη πορτοκαλιάς, Petalia και Blackberry leaf. Oι νότες της βάσης είναι Βέτιβερ, μόσχος και νότες ξύλων.

8,00 €

Eίναι ένα λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες .  Οι νότες κορυφής είναι τριαντάφυλλο, αγιόκλημα και μανταρίνι, οι μεσαίες νότες είναι γιασεμί, παιώνια, λουλούδι τιαρέ και κλημεντίνη, οι νότες της βάσης είναι μόσχος, πατσουλί και σανδαλόξυλο.

8,00 €

Eίναι ένα Αρωματικό Ξυλώδες άρωμα για άνδρες. Οι νότες κορυφής είναι γκρειπ φρουτ, Κάρδαμο, εστραγκόν και μέντα.Οι μεσαίες νότες είναι Φύλλο Σημύδας, μοσχοκάρυδο, Κέδρος και Λεβάντα.Οι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, ξύλο γκουαϊακ, Βέτιβερ, Amberwood, Βενζόη και βρύα δριός.

8,00 €

Είναι ένα Λουλουδενιο άρωμα για γυναίκες. Αυτό είναι ένα νέο άρωμα. Οι νότες κορυφής είναι γλυκομπίζελο, Περγαμόντο, Μανταρίν όρανζ, γκρέιπ φρουτ και λεμόνι, οι μεσαίες νότες είναι Γεράνι, φρέζια, κυδώνι, φρούτο του πάθους, ροδάκινο , νότες πρασίνου και γαρδένια. Οι νότες της βάσης είναι πατσουλί, τριαντάφυλλο Δαμασκού, τριαντάφυλλο, δέρμα, Βιολέτα και...

8,00 €

Είναι ένα Λουλουδενιο άρωμα για γυναίκες. Αυτό είναι ένα νέο άρωμα. Οι νότες κορυφής είναι γλυκομπίζελο, Περγαμόντο, Μανταρίν όρανζ, γκρέιπ φρουτ και λεμόνι, οι μεσαίες νότες είναι Γεράνι, φρέζια, κυδώνι, φρούτο του πάθους, ροδάκινο , νότες πρασίνου και γαρδένια. Οι νότες της βάσης είναι πατσουλί, τριαντάφυλλο Δαμασκού, τριαντάφυλλο, δέρμα, Βιολέτα και...

8,00 €

Είναι ένα μόσχος ξυλώδη λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι ροζ πιπέρι, Μανταριν ορανζ, Περγαμόντο και Κάρδαμο. Οι μεσαίες νότες είναι ίριδα, τσάι και λουλούδι Μπελ. Οι νότες της βάσης είναι βέτιβερ, κέδρος και λευκός μόσχος.

8,00 €

Είναι ένα Λουλουδενιο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι ρεζεντά, Μανταρίν όρανζ και φασκόμηλο. Οι μεσαίες νότες είναι ρίζα βιολέτας, ίριδα, νεκταρίνι, άνθη ροδάκινιας, συγκάρπιο τριανταφυλλιάς, Κόκκινο Κυκλάμινο και μπλε υάκυνθο. Οι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, Μόσχος και Κέδρος.

8,00 €

Είναι ένα Φρουτώδες Λουλούδενιο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι Φραγκοστάφυλλο, ροδάκινο , Βερίκοκο, αχλάδι και Πράσινο Μήλο, οι μεσαίες νότες είναι γιασεμί, σανδαλόξυλο και βρύα, οι νότες της βάσης είναι Μόσχος, Βανίλια και Κέδρος.

8,00 €

Eίναι ένα Ξυλώδες Λουλουδένιο άρωμα για άνδρες. Το άρωμα περιέχει πάπυρο, Κεχριμπάρι, τσάι Δάρζλινκ και Περγαμόντο.

8,00 €

Είναι ένα υδάτινο αρωματικό άρωμα για άνδρες. Οι νότες κορυφής είναι πετίτ γκρέιν, πορτοκάλι και Μανταρίν όρανζ. Οι μεσαίες νότες είναι πλαγκτόν, λεβάντα και ανθός βαμβακιού. Οι νότες της βάσης είναι πατσουλί, κέδρος της Βιρτζίνιας, νότες ξύλων, κεχριμπάρι και φασκόμηλο.

8,00 €

Eίναι ένα Μόσχος Ξυλώδη Λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι τζίντζερ και Περγαμόντο. Οι μεσαίες νότες είναι ουιστερία και λινάρι. Οι νότες της βάσης είναι ψευδοακακία, σανδαλόξυλο, Μόσχος και Βανίλια.

8,00 €

Είναι ένα ξυλώδες πικάντικο άρωμα για άνδρες . Οι νότες κορυφής είναι Κάρδαμο και σανδαλόξυλο. Οι μεσαίες νότες είναι άρκευθος, τζίντζερ και γκαλαντίν.Οι νότες της βάσης είναι ξύλο τικ, άνθη ταμπάκου και πράσινα φύλλα.

8,00 €

Eίναι ένα ανατολίτικο λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες.Οι νότες κορυφής είναι γαρδένια και νότες πρασίνου. Οι μεσαίες νότες είναι Αμύγδαλο και γιασεμί σαμπάκ. Οι νότες της βάσης είναι σπόρος τόνκα, γλυκόριζα, κεχριμπάρι, πατσουλί, μόσχος και πολύτιμα ξύλα.

6,40 € 8,00 € -20%

Είναι ένα ξυλώδες ανατολίτικο άρωμα για άνδρες. Οι νότες κορυφής είναι Λωτός, Περγαμόντο, φύλλο βιολέτας και λευκό αχλάδι. Οι μεσαίες νότες είναι βετιβέρ, νότες ξύλων, σανδαλόξυλο, Κεχριμπάρι, ξύλο κασμίρι και έλαιο κυπριόλης. Οι νότες της βάσης είναι Βενζόη , Μόσχος, σπόρος Τόνκα και λευκόμελο.

8,00 €

Eίναι ένα μόσχος, ξυλώδη λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι ροζ γκειπ φρουτ και νότες πρασίνου, οι μεσαίες νότες είναι ίριδα και τριαντάφυλλο Βουλγαρίας, οι νότες της βάσης είναι νότες ξύλων και ηλιοτρόπιο.

προβολή 1 - 24 απο 279 προϊοντα