Ανδρικά 

υπάρχουν 69 προϊοντα
ανα σελίδα
8,00 €

Eίναι ένα Αρωματικό Ξυλώδη άρωμα για άνδρες. Οι νότες κορυφής είναι Πέτιτ γκρέιν, Κάρδαμο, λεμόνι, πορτοκάλι και έλατο, οι μεσαίες νότες είναι γιασεμί, δεντρολίβανο, τριαντάφυλλο και κρίνο της κοιλάδας,οι νότες της βάσης είναι Βέτιβερ, Μόσχος, βρύα δριός και Ροδόξυλο Βραζιλίας.

8,00 €

Είναι ένα αρωματικό Φουγκερ άρωμα για άνδρες. Οι νότες κορυφής είναι κύμινο, ίριδα, Λεβάντα, φασκόμηλο, Βασιλικός, Γλυκάνισο, Περγαμόντο και λεμόνι, οι μεσαίες νότες Είναι σανδαλόξυλο, ιουνίπερος, πατσουλί, Βέτιβερ, Κέδρος και Κάρδαμο, οι νότες της βάσης Είναι δέρμα, σπόρος Τόνκα, Κεχριμπάρι, Μόσχος και βρύα δριός.

8,00 €

Είναι ένα αρωματικό κίτρο άρωμα για άνδρες. Οι νότες κορυφής είναι δεντρολίβανο, ανανάς, νερόλι, Περγαμόντο και λεμόνι, οι μεσαίες νότες είναι Κυκλάμινο, κόλιανδρος, γιασεμί και βρύα δριός, οι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, σπόρος Τόνκα, Μόσχος, βρύα δριός, Κέδρος, Ροδόξυλο Βραζιλίας και Κάρδαμο.

8,00 €

Είναι ένα νέο ξυλώδες Πικάντικο άρωμα για άνδρες.Οι νότες κορυφής είναι Κανέλα, Μανταρίν όρανζ, λεβάντα και λεμόνι. Οι μεσαίες νότες είναι κόκκινο κέδρο, θυμίαμα, κύμινο και νότες φρούτων. Οι νότες της βάσης είναι Κέδρος, ταμπάκο, κυπαρίσσι, Βενζόη, Ισο Ε Σούπερ, δέρμα, πατσουλί και βανίλια.

8,00 €

Είναι ένα ανατολίτικο, πικάντικο άρωμα για άνδρες. Οι νότες κορυφής είναι Λεβάντα, Περγαμόντο και Κανέλα, οι μεσαίες νότες είναι μιμόζα και δέρμα, οι νότες της βάσης είναι οποπονάξ, φύλλο ταμπάκο, ξύλο γκουαϊάκ και βρύα δριός.

8,00 €

Είναι ένα ξυλώδη μόσχος λουλουδένιο άρωμα για άνδρες. Οι νότες κορυφής είναι Αρτεμισία, φύλλο βιολέτας και Μανταριν ορανζ. Οι μεσαίες νότες είναι μοσχοκάρυδο, πιπέρι λευκό και Κέδρος. Οι νότες της βάσης είναι σπόρος Τόνκα, Βέτιβερ και λευκός μόσχος.

8,00 €

Είναι ένα δέρμα άρωμα για άνδρες. Οι νότες κορυφής είναι Βασιλικός, βερβένα, Κάρδαμο και ιουνίπερος.Oι μεσαίες νότες είναι δέρμα, πατσουλί και στίραξ. Oι νότες της βάσης είναι Κέδρος, θυμίαμα και σπόρος Τόνκα.

8,00 €

Eίναι ένα Αρωματικό Ξυλώδες άρωμα για άνδρες. Οι νότες κορυφής είναι γκρειπ φρουτ, Κάρδαμο, εστραγκόν και μέντα.Οι μεσαίες νότες είναι Φύλλο Σημύδας, μοσχοκάρυδο, Κέδρος και Λεβάντα.Οι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, ξύλο γκουαϊακ, Βέτιβερ, Amberwood, Βενζόη και βρύα δριός.

8,00 €

Είναι ένα υδάτινο αρωματικό άρωμα για άνδρες. Οι νότες κορυφής είναι πετίτ γκρέιν, πορτοκάλι και Μανταρίν όρανζ. Οι μεσαίες νότες είναι πλαγκτόν, λεβάντα και ανθός βαμβακιού. Οι νότες της βάσης είναι πατσουλί, κέδρος της Βιρτζίνιας, νότες ξύλων, κεχριμπάρι και φασκόμηλο.

8,00 €

Είναι ένα ξυλώδες πικάντικο άρωμα για άνδρες . Οι νότες κορυφής είναι Κάρδαμο και σανδαλόξυλο. Οι μεσαίες νότες είναι άρκευθος, τζίντζερ και γκαλαντίν.Οι νότες της βάσης είναι ξύλο τικ, άνθη ταμπάκου και πράσινα φύλλα.

8,00 €

Είναι ένα Φούγκερ Ανατολής άρωμα για άνδρες.  Οι νότες κορυφής είναι Μανταρίν όρανζ, Περγαμόντο και νότες πρασίνου. Οι μεσαίες νότες είναι Κάρδαμο, λουλούδια και πιπέρι, οι νότες της βάσης είναι Βανίλια, σανδαλόξυλο, ξύλο γκουαϊακ, Μόσχος και Κεχριμπάρι.

8,00 €

Eίναι ένα Ανατολίτικο Πικάντικο άρωμα για άνδρες, κυκλοφόρησε το έτος 2019. Οι νότες κορυφής είναι Περγαμόντο, πιπέρι μαύρο και πιπέρι λευκό. Οι μεσαίες νότες είναι Κέδρος και φασκόμηλο. Οι νότες της βάσης είναι σπόρος Τόνκα, αμπερόξυλο και Κακάο

8,00 €

Eίναι ένα Ξυλώδη Πικάντικο άρωμα για άνδρες. Οι νότες κορυφής είναι Αλδεϋδες, πορτοκάλι , κόκκινο μανταρίνι και θαλασσινές νότες,οι μεσαίες νότες είναι πιπέρι, νερόλι και Κέδρος, οι νότες της βάσης είναι σπόρος Τόνκα, Κεχριμπάρι, βανίλια, Βέτιβερ, λευκός μόσχος και Ρητίνη ελέμι.

8,00 €

Είναι ένα αρωματικό ξυλώδη άρωμα για άνδρες. Το άρωμα περιέχει λάβδανο, μοσχοκάρυδο, τζίντζερ, σανδαλόξυλο, πατσουλί, μέντα, γιασεμί, γκρειπ φρουτ, λεμόνι, βέτιβερ, θυμίαμα, Κέδρο και ροζ πιπέρι.

8,00 €

Eίναι ένα ξυλώδη μόσχος λουλουδένιο άρωμα για άνδρες. Οι νότες κορυφής είναι δεντρολίβανο, Λεβάντα, νερόλι και Πετιτ γκρέιν. Οι μεσαίες νότες είναι γάλβανο, φασκόμηλο, γιασεμί και Γεράνι. Οι νότες της βάσης είναι Κεχριμπάρι, σανδαλόξυλο, βρύα δριός, Βέτιβερ και Κέδρος.

16,00 €

 Creed είναι ένα Φρουτένιο Συπρέ άρωμα για άνδρες. Οι νότες κορυφής είναι Περγαμόντο, Φραγκοστάφυλλο, ανανάς και Μήλo. Οι μεσαίες νότες είναι Σημύδα, πατσουλί, τριαντάφυλλο και Μαροκινό γιασεμί.Οι νότες της βάσης είναι Μόσχος, δρυς βρύα , Βανίλια και Ζωϊκό Άμπερ.

16,00 €

Eίναι ένα Ξυλώδες Ανατολίτικο άρωμα για άνδρες. Οι νότες κορυφής είναι γκρειπ φρουτ, Περγαμόντο Καλαβρίας και λεμόνι Σικελίας.Η μεσαία νότα είναι σανδαλόξυλο.Οι νότες της βάσης είναι Μόσχος, Ζωϊκό Άμπερ και Κέδρος.

8,00 €

Eίναι ένα Αρωματικό Ξυλώδες άρωμα για άνδρες ,κυκλοφόρησε το έτος 2019. Οι νότες κορυφής είναι Εσπεριδοειδή, Σανγκουίνι, λεμόνι Σικελίας και ιουνίπερος.Οι μεσαίες νότες είναι πιπεριά τσίλι, φασκόμηλο, Γεράνι και Λεβάντα. Οι νότες της βάσης είναι Κέδρος, Βέτιβερ και πατσουλί.

8,00 €

Είναι ένα Ξυλώδες Υδάτινο άρωμα για άνδρες. Αυτό είναι ένα νέο άρωμα που κυκλοφόρησε το έτος 2017.  Οι νότες κορυφής είναι Μανταρίν όρανζ και γκρέιπ φρουτ. Οι μεσαίες νότες είναι θαλασσινό νερό και άρκευθος. Οι νότες της βάσης είναι αμπερόξυλο και Μόσχος.

8,00 €

Eίναι ένα αρωματικό Κίτρο άρωμα για άνδρες. Οι νότες κορυφής είναι μανταρίνι Σικελίας, άρκευθος, γκρέιπ φρουτ και Περγαμόντο. Οι μεσαίες νότες είναι δεντρολίβανο, Ροδόξυλο Βραζιλίας και πιπέρι. Οι νότες της βάσης είναι Μόσχος, βρύα δριός και θυμίαμα.

8,00 €

Είναι ένα άρωμα ξηρό και floral για άντρες. Ανοίγει με νότες μανταρινιού, περγαμόντου και νερολί. Η καρδιά αποτελείται από λεβάντα, φασκόμηλο και το πιπέρι και η βάση περιλαμβάνει καπνού, κέδρου και tonka νότες.

8,00 €

Είναι ένα Υδάτινο Αρωματικό άρωμα για άνδρες. Οι νότες κορυφής είναι θαλασσινό νερό, μέντα, νότες πρασίνου, Λεβάντα, κόλιανδρος, δεντρολίβανο και Καλόνη. Οι μεσαίες νότες είναι σανδαλόξυλο, γιασεμί, νερόλι και Γεράνι. Oι νότες της βάσης είναι Μόσχος, βρύα δριός, Κέδρος, ταμπάκο και Κεχριμπάρι.

8,00 €

Είναι ένα δέρμα άρωμα για άνδρες. Το άρωμα περιέχει ίρις της Τοσκάνης, σανδαλόξυλο και δέρμα.

8,00 €

Eίναι ένα Ξυλώδη  Λουλουδένιο άρωμα για άνδρες. Η νότα κορυφής είναι Λεβάντα. Οι μεσαίες νότες είναι ίριδα, Αμπρέτη (Μολόχα) και αχλάδι.Oι νότες της βάσης είναι Βέτιβερ και Κέδρος της Βιρτζίνιας.

προβολή 1 - 24 απο 69 προϊοντα