Τρόποι πληρωμής1. Με αντικαταβολή:

Μπορείτε να πληρώσετε τον διακομιστή της courier με την παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας. Η επιβάρυνση της αντικαταβολής ανέρχεται στα 1,80€.


2. Με κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό:

Αν επιλέξετε την τραπεζική κατάθεση θα πρέπει στο Έντυπο Κατάθεσης της Τράπεζας να γράψετε το Ονοματεπώνυμο ή τον αριθμό της παραγγελίας και θα πρέπει να μας αποστείλετε το αντίγραφο. Σε περιπτώσεις που η κατάθεση δεν γίνει σε δύο ημέρες από την ημέρα που δίνεται η παραγγελία, τότε η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα.

Το κόστος της τραπεζικής προμήθειας επιβαρύνει τον Πελάτη.

Τραπεζικός λογαριασμός
Αριθμός Λογαριασμού: 135 00 2330 000761 EUR
IBAN: GR68 0140 1350 1350 0233 0000 761
Όνομα Δικαιούχου: ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ/ BOUDOIR PERFUMES AND MORE 

3. Με Πιστωτική/Χρεωστική/Προπληρωμένη Κάρτα (Visa, MasterCard, Maestro, American Express,Diners):

Κάθε αγορά από τον διαδικτυακό τόπο του www.boudoir-perfumes.gr πραγματοποιείται κατά επιλογή του αγοραστή με δυνατότητα εξόφλησης και με πιστωτικές/χρεωστικές/προπληρωμένες κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners.

Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά με ασφάλεια, σε πραγματικό χρόνο (real time), μεταξύ του Αγοραστή και ιδιοκτήτη της κάρτας με την Alpha Bank η οποία διεκπεραιώνει την συναλλαγή για λογαριασμό της www.boudoir-perfumes.gr

Στην διαδικασία αυτή, η www.boudoir-perfumes.gr δεν έχει καμία συμμετοχή και τα ευαίσθητα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης σας κάρτας δεν αποθηκεύονται στο σύστημά της.

Σε περίπτωση που ο αγοραστής που πραγματοποιεί την συναλλαγή δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη της Κάρτας, η www.boudoir-perfumes.gr δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν έχει υποχρέωση επιστροφής χρημάτων.

4. Πληρωμή μετρητοίς στο κατάστημα

Παραλαβή και εξόφληση των αγορών σας με μετρητά ή πιστωτική κάρτα από το κατάστημα Ρήγα Φεραίου 12B & Σοφοκλή Βενιζέλου Ηλιούπολη.

Τρόποι παραλαβής παραγγελίας


1. Παραλαβή με courrier

Παραδίδουμε την παραγγελία στο χώρο σας. Tο κόστος αποστολής είναι δωρεάν για αγορές άνω των 39 € και χρέωση 2 € για παραγγελίες κάτω των 39 €.

Όλα τα έξοδα ισχύουν για δέματα μέχρι 2 κιλών. Για παραγγελίες βάρους άνω των 2 κιλών η χρέωση είναι € 0,80 ανά επιπλέον κιλό.
Έξοδα αποστολής δεμάτων που έχουν προπληρωθεί με κατάθεση ή μέσω πιστωτικής κάρτας και πρέπει να παραδοθούν Σάββατο: Ευρώ € 4,50 (παράδοση στο χώρο σας)
Αποστολή σε προκαθορισμένη ώρα επιπλέον επιβάρυνση : Ευρώ € 4,50
Έξοδα επιστροφής εμπορευμάτων :Ευρώ € 2,00

2. Παραλαβή από το κατάστημα

Παραλαβή παραγγελίας από το κατάστημα Ρήγα Φεραίου 12B & Σοφοκλή Βενιζέλου Ηλιούπολη.