Προσφορές

6,40 € 8,00 € -20%

Είναι ένας μόσχος ξυλώδη λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι λωτός, φρέζια, κασσία και ροζ πιπέρι, οι μεσαίες νότες είναι τριαντάφυλλο Βουλγαρίας, γιασεμί, πέταλα τριαντάφυλλου και γαρδένια, οι νότες της βάσης είναι κέδρος, ξύλο κασμίρι, σανδαλόξυλο και μόσχο.

7,20 € 8,00 € -10%

Είναι ένα βανιλάτο Ανατολής άρωμα για γυναίκες και άνδρες. Το άρωμα περιέχει κεχριμπάρι, μόσχος και βανίλια.

6,40 € 8,00 € -20%

Είναι ένα λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι γκρέιπ φρουτ, λεμόνι και υδάτινες νότες, οι μεσαίες νότες είναι γαρδένια, γλυκομπίζελο, νότες πρασίνου και Λευκά άνθη, οι νότες της βάσης είναι Μόσχος και νότες ξύλων.

6,40 € 8,00 € -20%

Είναι ένα ξυλώδες συπρέ άρωμα για γυναίκες και άνδρες. Το άρωμα περιέχει βετιβέρ, σανδαλόξυλο, σπόρος Τόνκα, ταμπάκο, κρίνο της κοιλάδας, φουντούκι, πραλίνα και καραμέλα.

6,40 € 8,00 € -20%

Είναι ένα ξυλώδη μόσχος λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες.  Το άρωμα περιέχει σαφράν, κύμινο, τριαντάφυλλο, γιασεμί, σανδαλόξυλο, βέτιβερ και έλαιο κυπριόλης.

6,80 € 8,00 € -15%

Είναι ένα λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι λίτσι και φρέζια, οι μεσαίες νότες είναι μανόλια, τζίντζερ, μανταριν ορανζ, πιπέρι και γιασεμί, οι νότες της βάσης είναι κεχριμπάρι, μόσχος και γιασεμί.

προβολή 1 - 6 απο 6 προϊοντα