Προσφορές

6,40 € 8,00 € -20%

Είναι ένα φρουτώδες λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι μανταρίν όρανζ, περγαμόντο και άνθη κερασιάς, οι μεσαίες νότες είναι τριαντάφυλλο, βιολέτα και πασχαλιά, οι νότες της βάσης είναι μόσχος, μπαμπού και σανδαλόξυλο.

6,40 € 8,00 € -20%

Είναι ένα μόσχος ξυλώδη λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής Είναι δαμάσκηνο, νότες πρασίνου, φρέζια, ροδάκινο , παιώνια και λευκός μόσχος, οι μεσαίες νότες Είναι πράσινο γρασίδι, κρίνος, γιασεμί, υλάνγκ υλάνγκ, κρίνο της κοιλάδας και τριαντάφυλλο, οι νότες της βάσης Είναι κόλιανδρος, σανδαλόξυλο, σπόρος τόνκα, βανίλια, καφές, θυμίαμα και κέδρος.

6,80 € 8,00 € -15%

Είναι ένα λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Η νότα κορυφής είναι τριαντάφυλλο Δαμασκού, η μεσαία νότα είναι ίρις της Τοσκάνης, η νότα της βάσης είναι λευκός μόσχος.

6,40 € 8,00 € -20%

Είναι ένας μόσχος ξυλώδη λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι λωτός, φρέζια, κασσία και ροζ πιπέρι, οι μεσαίες νότες είναι τριαντάφυλλο Βουλγαρίας, γιασεμί, πέταλα τριαντάφυλλου και γαρδένια, οι νότες της βάσης είναι κέδρος, ξύλο κασμίρι, σανδαλόξυλο και μόσχο.

6,40 € 8,00 € -20%

Είναι ένα Ανατολίτικο λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι μανταρίνι Σικελίας, περγαμόντο Καλαβρίας και αποξηραμένο δαμάσκηνο,οι μεσαίες νότες είναι άνθη πορτοκαλιάς, τριαντάφυλλο, μανόλια και Lantana, οι νότες της βάσης είναι πατσουλί, μόσχος και κόκκινο κέδρο.

7,20 € 8,00 € -10%

Είναι ένα βανιλάτο Ανατολής άρωμα για γυναίκες και άνδρες. Το άρωμα περιέχει κεχριμπάρι, μόσχος και βανίλια.

6,40 € 8,00 € -20%

Είναι ένα λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι γκρέιπ φρουτ, λεμόνι και υδάτινες νότες, οι μεσαίες νότες είναι γαρδένια, γλυκομπίζελο, νότες πρασίνου και Λευκά άνθη, οι νότες της βάσης είναι Μόσχος και νότες ξύλων.

6,40 € 8,00 € -20%

Είναι ένα ξυλώδες συπρέ άρωμα για γυναίκες και άνδρες. Το άρωμα περιέχει βετιβέρ, σανδαλόξυλο, σπόρος Τόνκα, ταμπάκο, κρίνο της κοιλάδας, φουντούκι, πραλίνα και καραμέλα.

7,20 € 8,00 € -10%

Είναι ένα λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες.  Οι νότες κορυφής είναι λάιμ και ανθός γκρειπ φρουτ, οι μεσαίες νότες είναι λευκά άνθη, φρέζια, αγιόκλημα και κρίνο της κοιλάδας, οι νότες της βάσης είναι σημύδα και κεχριμπάρι. 

6,40 € 8,00 € -20%

Είναι ένα λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι φράουλα, ροζ πιπέρι και μανταρίνι. Οι μεσαίες νότες είναι τουμπερόζα, γιασεμί και λευκός κρίνος. Οι νότες της βάσης είναι λευκά ξύλα και ηλιοτρόπιο.

6,40 € 8,00 € -20%

Είναι ένα ξυλώδη μόσχος λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες.  Το άρωμα περιέχει σαφράν, κύμινο, τριαντάφυλλο, γιασεμί, σανδαλόξυλο, βέτιβερ και έλαιο κυπριόλης.

6,80 € 8,00 € -15%

Είναι ένα λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι λίτσι και φρέζια, οι μεσαίες νότες είναι μανόλια, τζίντζερ, μανταριν ορανζ, πιπέρι και γιασεμί, οι νότες της βάσης είναι κεχριμπάρι, μόσχος και γιασεμί.

6,40 € 8,00 € -20%

Eίναι ένα ξυλώδες Συπρέ άρωμα για άνδρες.  Οι νότες κορυφής είναι Αρτεμισία, κύμινο, κόλιανδρος, ιουνίπερος, βασιλικός και Περγαμόντο. Oι μεσαίες νότες είναι γαρύφαλλο, δέρμα, χαμομήλι, πιπέρι, γιασεμί, τριαντάφυλλο, πευκοβελόνες και γεράνι. Oι νότες της βάσης είναι κεχριμπάρι, πατσουλί, μόσχος, βρύα δριός, βέτιβερ, κέδρος και ταμπάκο.

6,40 € 8,00 € -20%

Είναι ένα ξυλώδη Ανατολίτικο άρωμα για άνδρες. Οι νότες κορυφής είναι λεβάντα και μήλο. Η μεσαία νότα είναι πιπέρι μαύρο. Οι νότες της βάσης είναι λάβδανο, δέρμα και κεχριμπάρι.

5,60 € 8,00 € -30%

Είναι ένα Αρωματικό Φούγκερ άρωμα για άνδρες. Οι νότες κορυφής είναι Αλδεϋδες, αρτεμισία, κόλιανδρος, φασκόμηλο και περγαμόντο. Οι μεσαίες νότες είναι γαρύφαλλο, πατσουλί, κανέλα, ρίζωμα ίρις, γιασεμί, βέτιβερ και γεράνι. Οι νότες της βάσης είναι μέλι, δέρμα, σπόρος Τόνκα, κεχριμπάρι, μόσχος, μοσχογαλή, βρύα δριός και βανίλια.

προβολή 1 - 15 απο 15 προϊοντα