Προσφορές

6,40 € 8,00 € -20%

Είναι ένα φρουτώδες λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι μανταρίν όρανζ, περγαμόντο και άνθη κερασιάς, οι μεσαίες νότες είναι τριαντάφυλλο, βιολέτα και πασχαλιά, οι νότες της βάσης είναι μόσχος, μπαμπού και σανδαλόξυλο.

6,40 € 8,00 € -20%

Είναι ένας μόσχος ξυλώδη λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι λωτός, φρέζια, κασσία και ροζ πιπέρι, οι μεσαίες νότες είναι τριαντάφυλλο Βουλγαρίας, γιασεμί, πέταλα τριαντάφυλλου και γαρδένια, οι νότες της βάσης είναι κέδρος, ξύλο κασμίρι, σανδαλόξυλο και μόσχο.

7,20 € 8,00 € -10%

Είναι ένα βανιλάτο Ανατολής άρωμα για γυναίκες και άνδρες. Το άρωμα περιέχει κεχριμπάρι, μόσχος και βανίλια.

7,20 € 8,00 € -10%

Είναι ένα ξυλώδη Ανατολίτικο άρωμα για άνδρες. Οι νότες κορυφής είναι δεντρολίβανο, Μανταρίν όρανζ, εστραγκόν και βασιλικός. Οι μεσαίες νότες είναι νερόλι, γεράνι, κρίνο της κοιλάδας και γλυκάνισο. Οι νότες της βάσης είναι σπόρος Τόνκα, αμύγδαλο, βενζόη , βανίλια, καστανή ζάχαρη και κέδρος.

6,40 € 8,00 € -20%

Είναι ένα λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι γκρέιπ φρουτ, λεμόνι και υδάτινες νότες, οι μεσαίες νότες είναι γαρδένια, γλυκομπίζελο, νότες πρασίνου και Λευκά άνθη, οι νότες της βάσης είναι Μόσχος και νότες ξύλων.

6,40 € 8,00 € -20%

Είναι ένα ξυλώδη μόσχος λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες.  Το άρωμα περιέχει σαφράν, κύμινο, τριαντάφυλλο, γιασεμί, σανδαλόξυλο, βέτιβερ και έλαιο κυπριόλης.

6,80 € 8,00 € -15%

Είναι ένα λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι λίτσι και φρέζια, οι μεσαίες νότες είναι μανόλια, τζίντζερ, μανταριν ορανζ, πιπέρι και γιασεμί, οι νότες της βάσης είναι κεχριμπάρι, μόσχος και γιασεμί.

6,40 € 8,00 € -20%

Eίναι ένα ξυλώδες Συπρέ άρωμα για άνδρες.  Οι νότες κορυφής είναι Αρτεμισία, κύμινο, κόλιανδρος, ιουνίπερος, βασιλικός και Περγαμόντο. Oι μεσαίες νότες είναι γαρύφαλλο, δέρμα, χαμομήλι, πιπέρι, γιασεμί, τριαντάφυλλο, πευκοβελόνες και γεράνι. Oι νότες της βάσης είναι κεχριμπάρι, πατσουλί, μόσχος, βρύα δριός, βέτιβερ, κέδρος και ταμπάκο.

προβολή 1 - 8 απο 8 προϊοντα