Προσφορές

ανα σελίδα
7,20 € 8,00 € -10%

Eίναι ένα ξυλώδες λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι λεβάντα, ροζ πιπέρι και νερόλι .Oι μεσαίες νότες είναι ρίζα ίρις, άνθη πορτοκαλιάς, Petalia και Blackberry leaf. Oι νότες της βάσης είναι Βέτιβερ, μόσχος και νότες ξύλων.

6,40 € 8,00 € -20%

Είναι ένα ξυλώδες ανατολίτικο άρωμα για άνδρες. Οι νότες κορυφής είναι Λωτός, Περγαμόντο, φύλλο βιολέτας και λευκό αχλάδι. Οι μεσαίες νότες είναι βετιβέρ, νότες ξύλων, σανδαλόξυλο, Κεχριμπάρι, ξύλο κασμίρι και έλαιο κυπριόλης. Οι νότες της βάσης είναι Βενζόη , Μόσχος, σπόρος Τόνκα και λευκόμελο.

6,40 € 8,00 € -20%

Είναι ένα φρουτώδες λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι μανταρίν όρανζ, περγαμόντο και άνθη κερασιάς, οι μεσαίες νότες είναι τριαντάφυλλο, βιολέτα και πασχαλιά, οι νότες της βάσης είναι μόσχος, μπαμπού και σανδαλόξυλο.

6,40 € 8,00 € -20%

Είναι ένα μόσχος ξυλώδη λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής Είναι δαμάσκηνο, νότες πρασίνου, φρέζια, ροδάκινο , παιώνια και λευκός μόσχος, οι μεσαίες νότες Είναι πράσινο γρασίδι, κρίνος, γιασεμί, υλάνγκ υλάνγκ, κρίνο της κοιλάδας και τριαντάφυλλο, οι νότες της βάσης Είναι κόλιανδρος, σανδαλόξυλο, σπόρος τόνκα, βανίλια, καφές, θυμίαμα και κέδρος.

7,20 € 8,00 € -10%

Είναι ένα ανατολίτικο, πικάντικο άρωμα για γυναίκες . Οι νότες κορυφής είναι κόλιανδρο , μανταρίνι πορτοκάλι , ροδάκινο , γιασεμί και τριαντάφυλλο Βουλγαρίας ,μεσαίες νότες είναι μιμόζα , γαρίφαλο , άνθη πορτοκαλιάς , τριφύλλι και τριαντάφυλλο , οι νότες βάσης είναι λάβδανο , κεχριμπάρι , σανταλόξυλο , tonka bean , opoponax , ζήβεθο και βανίλια .

6,80 € 8,00 € -15%

Είναι ένα Πράσινο Λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι νερόλι, Περγαμόντο και νότες πρασίνου,οι μεσαίες νότες είναι ίριδα, νάρκισσος, τριαντάφυλλο, κρίνο της κοιλάδας και Υλάνγκ Υλάνγκ, οι νότες της βάσης είναι Βέτιβερ, σανδαλόξυλο, δρυς βρύα και δέρμα.

6,80 € 8,00 € -15%

Eίναι ένα Φρουτώδες Λουλούδενιο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι Περγαμόντο και Άνθη Μηλιάς, οι μεσαίες νότες είναι γιασεμί και Υλάνγκ Υλάνγκ, οι νότες της βάσης είναι Μόσχος, σανδαλόξυλο και Βανίλια.

6,80 € 8,00 € -15%

Είναι ένα λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Η νότα κορυφής είναι τριαντάφυλλο Δαμασκού, η μεσαία νότα είναι ίρις της Τοσκάνης, η νότα της βάσης είναι λευκός μόσχος.

6,80 € 8,00 € -15%

Είναι ένα συπρέ λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι περγαμόντο, βατόμουρο και βιολέτα, οι μεσαίες νότες είναι ραβέντι, κρίνο της κοιλάδας, τριαντάφυλλο και γιασεμί,οι νότες της βάσης είναι πατσουλί, μόσχος, λευκός μόσχος, μαύρο Άμπερ και βανίλια.

6,40 € 8,00 € -20%

Είναι ένας μόσχος ξυλώδη λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι λωτός, φρέζια, κασσία και ροζ πιπέρι, οι μεσαίες νότες είναι τριαντάφυλλο Βουλγαρίας, γιασεμί, πέταλα τριαντάφυλλου και γαρδένια, οι νότες της βάσης είναι κέδρος, ξύλο κασμίρι, σανδαλόξυλο και μόσχο.

6,40 € 8,00 € -20%

Είναι ένα Ανατολίτικο λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι μανταρίνι Σικελίας, περγαμόντο Καλαβρίας και αποξηραμένο δαμάσκηνο,οι μεσαίες νότες είναι άνθη πορτοκαλιάς, τριαντάφυλλο, μανόλια και Lantana, οι νότες της βάσης είναι πατσουλί, μόσχος και κόκκινο κέδρο.

7,20 € 8,00 € -10%

Είναι ένα βανιλάτο Ανατολής άρωμα για γυναίκες και άνδρες. Το άρωμα περιέχει κεχριμπάρι, μόσχος και βανίλια.

7,20 € 8,00 € -10%

Είναι ένα ξυλώδη Ανατολίτικο άρωμα για άνδρες. Οι νότες κορυφής είναι δεντρολίβανο, Μανταρίν όρανζ, εστραγκόν και βασιλικός. Οι μεσαίες νότες είναι νερόλι, γεράνι, κρίνο της κοιλάδας και γλυκάνισο. Οι νότες της βάσης είναι σπόρος Τόνκα, αμύγδαλο, βενζόη , βανίλια, καστανή ζάχαρη και κέδρος.

6,40 € 8,00 € -20%

Είναι ένα λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι γκρέιπ φρουτ, λεμόνι και υδάτινες νότες, οι μεσαίες νότες είναι γαρδένια, γλυκομπίζελο, νότες πρασίνου και Λευκά άνθη, οι νότες της βάσης είναι Μόσχος και νότες ξύλων.

6,00 € 8,00 € -25%

Είναι ένα λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες . Το άρωμα περιέχει γαρδένια, γιασεμί σαμπάκ και άνθη βερίκοκου.

6,40 € 8,00 € -20%

Είναι ένα ξυλώδες συπρέ άρωμα για γυναίκες και άνδρες. Το άρωμα περιέχει βετιβέρ, σανδαλόξυλο, σπόρος Τόνκα, ταμπάκο, κρίνο της κοιλάδας, φουντούκι, πραλίνα και καραμέλα.

7,20 € 8,00 € -10%

Είναι ένα λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες.  Οι νότες κορυφής είναι λάιμ και ανθός γκρειπ φρουτ, οι μεσαίες νότες είναι λευκά άνθη, φρέζια, αγιόκλημα και κρίνο της κοιλάδας, οι νότες της βάσης είναι σημύδα και κεχριμπάρι. 

6,40 € 8,00 € -20%

Είναι ένα λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι φράουλα, ροζ πιπέρι και μανταρίνι. Οι μεσαίες νότες είναι τουμπερόζα, γιασεμί και λευκός κρίνος. Οι νότες της βάσης είναι λευκά ξύλα και ηλιοτρόπιο.

6,40 € 8,00 € -20%

Είναι ένα ξυλώδη μόσχος λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες.  Το άρωμα περιέχει σαφράν, κύμινο, τριαντάφυλλο, γιασεμί, σανδαλόξυλο, βέτιβερ και έλαιο κυπριόλης.

6,80 € 8,00 € -15%

Είναι ένα λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι λίτσι και φρέζια, οι μεσαίες νότες είναι μανόλια, τζίντζερ, μανταριν ορανζ, πιπέρι και γιασεμί, οι νότες της βάσης είναι κεχριμπάρι, μόσχος και γιασεμί.

6,80 € 8,00 € -15%

Eίναι ένα Ξυλώδες  Λουλουδένιο άρωμα για άνδρες.Οι νότες κορυφής είναι κόλιανδρος, κουμ κουάτ, Αλδεϋδες και ροδόξυλο Βραζιλίας. Oι μεσαίες νότες είναι κυκλάμινο, κανέλα, φασκόμηλο και λάβδανο. Oι νότες της βάσης είναι μόσχος, κέδρος, Ζωϊκό Άμπερ και αψιθιά.

6,40 € 8,00 € -20%

Eίναι ένα ξυλώδες Συπρέ άρωμα για άνδρες.  Οι νότες κορυφής είναι Αρτεμισία, κύμινο, κόλιανδρος, ιουνίπερος, βασιλικός και Περγαμόντο. Oι μεσαίες νότες είναι γαρύφαλλο, δέρμα, χαμομήλι, πιπέρι, γιασεμί, τριαντάφυλλο, πευκοβελόνες και γεράνι. Oι νότες της βάσης είναι κεχριμπάρι, πατσουλί, μόσχος, βρύα δριός, βέτιβερ, κέδρος και ταμπάκο.

6,40 € 8,00 € -20%

Είναι ένα λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες . Η νότα κορυφής είναι νερόλι, η μεσαία νότα είναι ανθός τιαρέ Αιτής, η νότα της βάσης είναι Παλλίσανδρος.

6,40 € 8,00 € -20%

Eίναι ένα Ανατολίτικο λουλουδένιo άρωμα για γυναίκες. Η νότα κορυφής είναι ροζ πιπέρι, η μεσαία νότα είναι άνθος πορτοκαλιού Αφρικής, οι νότες της βάσης είναι Βενζόη , σπόρος τόνκα και βανίλια.

προβολή 1 - 24 απο 27 προϊοντα